branky: 15. Kocman, 51 Zaplatil, 58. Javůrek, 68. Gerlinger
sestava: Roblík – Javůrek, Gryc, Veleba, Kabeláč, Hála, (69. Hobza) Kocman, Gerlinger, Zaplatil, Pivoňka, Máša, (70,Růna)
trenér Měřinský: „Proti soupeři, který je v dolní polovině tabuky, jsme začali útočně. V 15. minutě dal naši vedoucí branku Vojta Kocman po přihrávce Tomáše Pivoňky. To nás uklidnilo a soupeře jsme přehrávali, ale nedokázali jsme šance, které jme měli, proměnit. Do druhého poločasu jsme šli s cílem přidat další branky a soupeře přehrát. To se nám podařilo, v 51. minutě zvýšil Petr Zaplatil na 2 :0. Další branku přidal krásnou hlavičkou Víťa Javůrek a navýšil skóre zápasu na 3:0. V 68.minutě zakočil svoje sólo Honza Gerlinger na 4 :0. Další šance měli Michal Máša, Ondřej Hála či Tomáš Pivoňka, jehož střela zazvonila na břevno. Skóre se už nezměnilo. V brance domácích nastoupil Dominik Roblík (žák) a vedl si dobře. Ve druhém poločase zasáhli do hry také žáci Michal Hobza a Marek Růna.
Zápas jsme odehráli v pohodě, mohli jsme vyhrát vyšším rozdílem.
Na závěr bych chtěl popřát nejen za sebe, ale i za kluky Michalu Kabeláčovi vše nejlepší k narozeninám , které měl v sobotu 26.5. Přejeme Ti hodně zdraví, štěstí, ať Tě fotbal baví a ať se Ti splní všechna fotbalová přání !!!“