Do utkání nastoupili: Měřinský – Javůrek, Smejkal,Veleba, Kabeláč, Hála, Kocman, Štěrba, Zaplatil, Pivoňka, Růžička

trenér Měřinský: „V utkání o první místo v tabulce jsme přivítali Svratku. Utkání poznamenala nešťastná udalost Ondřeje Sapíka, který se těsně před utkáním zranil a na hřiště musela přijet záchanka ( zlomená ruka a následná operace).
Do utkání jsme nastoupili pouze s jedenácti hráči, na střídání už nebyl nikdo, a to ještě dva hráči hráli za starší dorost. Utkání začalo opatrně, mohli jsme jít do vedení v 10.minutě, ale Roman Růžička hostujícího brankáře nepřekonal. Další šanci měl Ondřej Hála, ale i on nedal. Svratka podnikala nebezpečné protiútoky, ale náš brankař vše vyřešil. Ke konci poločasu měl šanci po rohovém kopu Adam Smejkal, ale jeho hlavičku hostující brankář chytil.
Ve druhěm poločasu nás Svratka začala přehrávat a její protiútoky byly hodně nebezpečné. Při jednom z nich šel Honza Pavlík sám na našeho brankáře, ale Marek Měřinský kluky podržel a jeho sólo vyrazil na roh. Ke konci utkání jsme mohli vítězství strhnout na naši stranu, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. V poslední minutě měla Svratka šanci z trestňáku strhnout vítěství na svou stranu, ale náš brankář byl na místě, a tak utkání skončilo 0:0.
Klukúm bych chtěl poděkovat za výkon, a také za to, že bojovali s únavou a vedrem. Kluci byli odhodláni zápas vyhrát, ale scházelo nám potřebné štěstíčko.
Ondrovi Sapíkovi přejeme brzké uzdravení!!!