balonNa domácím hřišti jsme podlehli Starému Lískovci 1:2, litovat můžeme mnoha neproměněných šancí.

FC Dosta Bystrc 1:2 TJ Tatran St.Lískovec (0:0)

branka: 75´ Smejkal

ŽK: Vítek

Do utkání nastoupili: Měřinský – Javůrek, Smejkal, Vítek, Zaplatil, Sapík, Štěrba, Kocman (70. Růžička) , Pivoňka (41. Maša), Gerlinger, Fretzer (60 Hála)

Trenér Měřinský: „Prvních 30 minut zápasu byla hra celkem vyrovnaná, naše střelecké pokusy končily mimo branku. To soupeř mířil přesněji do branky, ale všechny střely náš brankář vyřešil. V 32.minutě vyslal krásnou střelu pod břevno Víťa Javůrek, ale brankář hostí s námahou vyrazil na roh. Ve 35.minutě měl další šanci Honza Gerlinger, ale také jeho střelu brankář hostí vyrazil, takže poločas skončil bez branek.
Ve druhém poločase jsme chtěli utkání rozhodnout, ale šance Ondry Sapíka zůstala nevyužitá. Hosté podnikali nebezpečné protiútoky, ale brankář Marek Měřinský byl vždy namístě. Při prvním gólu hostí stačil střelu reflexivně vyrazit, ale na dorážku už nedosáhl. Za pár minut udělal náš stoper chybu, čehož využil útočník soupeře a zvýšil na 0:2. Dosta se však nevzdávala a vrhla všechny síly do útoku. V 75.minutě po rohovém kopu Vojty Štěrby míč přesně našel Adama Smejkala a bylo to 1:2. Šanci na srovnání jsme měli v poslední minutě utkání, kdy se míč po trestném kopu dostal k Petrovi Zaplatilovi, ale jeho střela jen těsně minula branku.“