balonV sobotu 18.2. nás čeká přípravné utkání na umělé trávě za Lužánkami. V tom nás čeká nováček divize – FK Blansko. Výkop je naplánován na 10:00, sraz hráčů v 9:00 na místě! Kdo se nemůže dostavit, pošlete omluvenku na email nebo sms (více zde).

FK Blansko

Mladší dorostenci FK Blansko si ve své první divizní sezoně nevedou vůbec špatně. Podzimní část ukončili výhrou 2:1 na domácím hřišti nad Humpolcem a mužstvo trenérů Stupky a Bednáře přezimovalo na páté příčce. Ze třinácti utkání se Blansko sedmkrát radovalo z výhry, třikrát se svým soupeřem remizovalo a rovněž třikrát odešli blanenští bez bodu. Celkově tedy blanenští nasbírali 24 bodů s aktivním skore 30:25.

FC Dosta Bystrc – Kníničky

Mladší dorostenci Dosty Bystrc potvrzují předsezónní ambice, kterými je boj o titul krajského přeboru. Ze čtrnácti utkání má bystrcké mužstvo na kontě 11 výher a tři prohry. V součtu to dělá 33 bodů, o skóre je tedy lepší než další brněnský celek – Svratka Brno. S tímto celkem se bystrčtí mladší dorostenci dělí o druhé místo, na první příčce je Moravský Krumlov s 34 body.