jmkfsVe finálové skupině turnaje JMKFS se potkaly týmy Bystrce, Sparty Brno a břeclavského MSK. V prvním utkání Dosta podlehla brněnské Spartě 1:0, druhé utkání mezi Bystrcí a Břeclaví skončilo naším vítězstvím 3:2 a stejnou prohru si Břeclav připsala i proti nakonec vítězné Spartě.FC Dosta Bystrc 0:1 FC Sparta Brno (0:0)

Kdo by čekal, že vedoucí celek divize jasně přejede druhý tým krajského přeboru, ten se mýlil. Hra totiž byla velice vyrovnaná a utkání by více slušela remíza. O vítězi tohoto utkání rozhodla penalta, na kterou Petru Ševčíkovi, jenž ještě v letní přípravě oblékl v přípravném utkání s Medlánkami dres Bystrce, skočila paní rozhodčí Jelínková. S naším herním projevem však můžeme být spokojení, i přes těžký terén se nám podařilo pár pohledných kombinací..

FC Dosta Bystrc 3:2 MSK Břeclav (1:2)

Utkání jsme určovali tempo my, ale zatímco jsme hráli, Břeclav trestala. Dopustili jsme se dvou hrubek v rozestavení a Břeclav se dostala do vedení 0:2. Ještě před poločasem ale stačil na 1:2 snížit Honza Gerlinger. Druhý poločas přinesl dvě branky Patrika Veleby. V prvním připadě platil jeho důraz, brankář Břeclavi nedržel míč oběma rukama, čehož Patrik využil a míč zasunul do brány – 2:2. Vedoucí branka padla po perfektním pasu Honzy Gryce na Patrika, který už věděl, jak s takovou šancí naložit.

Za Bystrc nastoupili: Tišnovský, Severa – Štembera, Gryc, Smejkal, Kabeláč, Pivoňka, Kocman, Gerlinger, Pospíšil, Juříček, Veleba, Zezula, Hála, Fretzer, Měřínský.

Konečné pořadí:

1. FC Sparta Brno, skóre 4:2, 6 bodů

2. FC Dosta Bystrc, skóre 3:3, 3 body

3. MSK Břeclav, skóre 4:6, 0 bodů