bystrcV nedělním horkém odpoledni jsme odehráli první utkání v rámci nové sezony 2011/2012. Představili jsme se na půdě Starého Lískovce.

Začátek utkání se nám povedl, po faulu na Pospíšila kopal Gerlinger penaltu a nemýlil se – 0:1. Poté ten stejný hráč přidal další gól. Třetí hřebíček do lískovecké rakve přibil po Pospíšilově centru Pivoňka, na 0:4 pak zvýšil a zároveň završil svůj hattrick Honza Gerlinger. Patý gól do konce poločasu vsítil Pospíšil. Ve druhém poločase se utkání převážně dohrávalo, škoda že jsme nepokračovali v usilovném výkonu z prvního poločasu, i tak jsme ale přidali další dvě branky a celkový dojem ze zápasu je dobrý, trefili se Kabeláč a Maša. Brankář Matěj Severa udržel čisté konto, a to i přesto, že se na něj kopala penalta. Tu však domácí nezužitkovali a „Sevi“ v pohodě lapil. Také byla k viděni jedna červená karta, kterou dostal exbystrcký Tomáš Voborník.

TJ Tatran Starý Lískovec 0:7 FC Dosta Bystrc – Kníničky, poločas 0:5

Sestava: Severa – Javůrek, Juříček, Veleba (25´ Gryc) – Smejkal – Pivoňka (48´ Sapík), Gerlinger, Kocman (52´ Maša), Pospíšil (52´ Hála) – Kabeláč, Tomek.

Branky: Gerlinger 3, Kabeláč, Maša, Pivoňka

ŽK: Sapík, Hála