V tomto článku si shrneme, jak se nám dařilo v letní přípravě na sezonu 2010/2011. Odehráli jsme 4 utkání, z toho bohužel jen jedno vítězně, další tři jsme prohráli.

První přípravák se Šardicemi jsme prohráli

První přípravný zápas jsme sehráli na hřišti v Popůvkách, kde jsme změřili síly proti Šardicím. S těmi jsme po poločase prohrávali 0:1, na konci utkání skóre ale narostlo na 0:3. Do utkání nastoupili: Vojta Juříček, Lubomír Burian, Vítězslav Javůrek, Tom Kratochvíl, Denis Němeček, Patrik Veleba, Martin Hodek, Tomáš Juříček, Vojta Kocman, Jan Matoušek, Tomáš Pivoňka, Patrik Šustera, Michal Torčík a Michal Kabeláč.

Divizní 94ky Líšně nás porazili

I ve druhém přípravném zápase jsme prohráli, a to na umělém trávníku SK Líšeň. Ta nám nadělila 4 branky, za nás se trefil ránou z vápna jen Tomáš Pivoňka. Za Dostu nastoupili do utkání tito hráči: Vojta Juříček, Vítězslav Javůrek, Tom Kratochvíl, Patrik Veleba, Martin Hodek, Tomáš Juříček, Vojta Kocman, Jan Matoušek, Tomáš Pivoňka, Daniel Pospíšil, Filip Těžký, Tomáš Fretzer, Michal Kabeláč, Ondřej Sapík, Patrik Šustera a Michal Torčík.

Převaha na výhru nestačila

Páteční odpoledne bylo ve znamení dalšího přípravného utkání mladších dorostenců FC Dosta Bystrc. Ti se na hřišti v Troubsku utkali s výběrem Bohunic. Byť naši hráči měli převahu, na výhru to nestačilo. Naše branky vstřelili Tomáš Pivoňka a Denis Němeček (z penalty).

S dorostem Bučovic vítězně

Proti dorostu Bučovic konečně přišla výhra. V 1.poločase jsme navázali na výkon proti Bohunicím a do šaten jsme odcházeli s dvougólovým náskokem. Ve 2.poločase přišlo zhoršen našeho výkonu a domácí dokázali snížit na 1:2. Naše branky vstřelili Tomáš Juříček a Deniš Němeček.