balonVe čtvrtek odpoledne odehrál starší dorost poslední přátelské utkání před ostrým domácí startem v krajském přeboru. Soupeřem mužstva trenéra Buriana byl tentokrát tým mužů TJ Sokol Troubsko (12.příčka III.třídy sk.B). 

sestava: Novák – Rohovský, Straka, Marinč, Holešovský – Těžký, Ševela, Fretzer (Matoušek), Kratochvíl (Kabeláč) –  Kovář – Poláček.

branky: Rohovský, Kratochvíl, Kovář

Zápas na nerovném terénu mužstvu Bystrce neseděl. Ze začátku zápasu skončila většina akcí na nezpracování balónu po přihrávce „po zemi“, která nakonec skončila ve výšce kolene. V prvním poločase jsme se však mohli dostat do vedení, nejblíže byl svými dvěma ranami Jiří Ševela, první jeho střelu domácí brankář vytáhl na roh, druhou střelu zastavilo břevno. Do konce poločasu jsme se nakonec do vedení i dostali, po rohu se z malého vápna prosadil Michal Rohovský.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném fotbalu, jako v tom prvním, tedy v převaze bystrckých. Byli to ale domácí, kteří se dostali z brejku do šance a dokonce vyrovnali. Netrvalo to však dlouho a Tom Kratochvíl opět převážil misky vah na stranu Bystrce. Poté přidal gól také kapitán mužstva David Kovář, Bystrc tedy vedla 1:3. Do konce zápasu ještě domácí snížili na 2:3 a chtěli hodně vyrovnat, to se jim nakonec ale nepodařilo.

Celkem zajímavé by bylo sledovat zápas na normálním terénu, dokážu si tipnout, že by mužstvo Bystrce zvítězilo větším rozdílem, to jsou však jen dohady..